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当店について -About D-Style-

1名様~18名様まで収容可能です。
ご予約の状況によりますが、10名様以上で貸切も可能ですのでご相談ください。

宴会コースは、ドリンク別料金のお料理2000円~でご用意させていただきます。
なるべくお客様のご要望に沿うようにお作りしておりますので、
コース料理の内容と料金は、お電話いただいた際にご相談させていただければと思います。
3000円、4000円…とより上のランクのお料理も対応可能です。

シェフ1人の小さな店ですので、歓送迎会の時期やゴールデンウィーク、お盆、お正月など、
込み合う時期はお早めにご予約いただけますと幸いです。

Seating capacity: 1 to 18 people.
You can book out our entire restaurant more than 10 people. Please contact us if you need.
If you order the “Party course”, we will prepare the dishes from 2000 yen.(except drink)
We will make for your favorite things that you want, please contact us about your original plan and the price.
It is available to make the rank up dishes. (Ex.3000yen or 4000yen etc.)
I am only chef and take care of everything at this small restaurant.
Please reserved as soon as possible at the special event season. (Ex: Golden week, New Year week, Obon week etc.)

 

当店のこだわり -Our Policy and Quality-

 

現在のお店を始める前に、料理の勉強のかたわら畑仕事を始めました。
様々な種類の野菜を収穫する喜びと、農家の皆さんの苦労というものを肌で感じました。
人に食べてもらったり、試行錯誤を繰り返した、自分でも自信の持てる野菜です。
より多くの方に食べていただこうと、自分のお店を出す際にはこの野菜で、と決心いたしました。
そして当店を構え、今はランチや夜のメニューで使っています。

出来るだけ農薬を控えた有機栽培のお野菜です。
新鮮で甘い、美味しいお野菜をランチ・夜のメニューともに使用しています。
是非一度ご賞味ください。

I started to work on the field with studying about cooking before open this restaurant.
I felt very happy to harvest the variety of vegetables and felt the farmers hardship.
They are special vegetables and I have confidence of the quality.
I decided to use these vegetables for many customers when I will have my restaurant near future.
Finally, I can open this cozy restaurant. I use them for the lunch or dinner menu.
It is the organic vegetables with few pesticides.
I cook the fresh, sweet, and delicious vegetables for the lunch and dinner.
Please enjoy the vegetables.

 

シェフの紹介 -Introduction of the chef-

長岩忍 -Shinobu Nagaiwa-

高校を卒業し料理の世界に足を踏み入れ、2年間洋食を学びました。
その後20歳でフランス料理店に入るも、見たことの無い食材や聞いたことの無い言葉、勉強の毎日でした。
良いchefや先輩に恵まれていたと思います。
東京で多くのことを吸収し、30歳を前にして秋田に戻って参りました。
料理店に限らずホテルなど数々の所で働き、また違ったもの吸収できたと思います。
50歳で独立、小さなお店を出したいという念願が叶い現在に至ります。

I learned about western food and cooking after graduating from high school.
When I was 20 years old, I worked at a French restaurant.
I have to study hard at the restaurant, because they have used a lot of food and word I have never heard.
I worked at restaurant with good co-workers.
I studied about a lot of things Tokyo and came back to Akita the 30 years old before.
I got good experience because I worked at a hotel or a restaurant, and so on.
I wanted to have a cozy restaurant before 50 years old. ~It was my dream.~
And my dream comes true.

 

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〒012-0827 秋田県湯沢市表町1丁目1番38号YSビル1階
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